DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Office Furniture, Meeting Table, Executive Office Chairs, Waiting Area Furniture, Hospital Furniture, Staff Chair, Calışma Site to Your Value Added , Executive Board, University Furniture, Executive Cabinet, Cafe Furniture, Executive Table, Table Team, Employee Chair, the Executive Cabinet, Office Cabinets, Value-added Office Furniture, Desk, Reception Furniture, Executive Chair, Furniture, Hospital Furniture, Call Center Furniture, Rest Areas, Furniture Cafe, Home Furniture, Office Cabinets, Executive Table, Hotel Furniture, Waiting Area Furniture, Office Chairs Cheap, Restaurant Furniture, Office Guest Chairs, Guest Chair, Executive Board, Meeting Chair, Office Chairs, University Furniture, File Cabinet, Office Chairs Prices, Office Furniture, Executive Rooms, Office Team Office Team, Office Desks, Executive Chair, Executive Chair , Executive Chair, Office Furniture Show, Classroom Chairs, Office Furniture, Furniture Production, Design Furniture, Desk, Office Chair, Employee Chair, Office Chairs, Classrooms, Cheap Office Furniture, Office Chairs, Mesh Chair, Office Furniture, Office Furniture Modoko, Classroom Chairs, Staff Chair, Staff Chair, Employee Chair, Office Office Supplies, University Furniture, Restaurant Furniture, Office Furniture, Meeting Chair, Office Cabinet, Study Chair, Offices, Office, Employee Chair, Sofa, Meeting Areas, Reception Furniture, Office Cabinets, Hotel Furniture, Executive Chair, Employee Chair, Office Furniture, Task Chairs, Field Your Value Added, Conference Table