DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Office Chairs Prices, Executive Office Chairs, Office Guest Chairs, Office Furniture, the Executive Cabinet, Waiting Area Furniture, Cafe Furniture, Office Chairs, Furniture, Staff Chair, Reception Furniture, Executive Cabinet, Office Chairs Cheap, Employee Chair, Hotel Furniture, Meeting Chair, Office, Employee Chair, University Furniture, Office Furniture Modoko, Calışma Site to Your Value Added , Office Chair, Office Furniture, Restaurant Furniture, Executive Table, Office Team Office Team, Restaurant Furniture, Office Furniture Show, Office Cabinets, Waiting Area Furniture, Classroom Chairs, Staff Chair, Classroom Chairs, Field Your Value Added, Office Furniture, Call Center Furniture, File Cabinet, Office Furniture, Executive Chair, Reception Furniture, Office Chairs, Executive Chair, Executive Table, Classrooms, Executive Board, Desk, Conference Table, Employee Chair, Office Desks, Offices, Executive Board, Hospital Furniture, Guest Chair, Office Furniture, Furniture Cafe, Office Cabinets, Meeting Areas, Office Furniture, Meeting Chair, Home Furniture, Desk, Executive Chair , Design Furniture, Table Team, Employee Chair, University Furniture, Hotel Furniture, Office Cabinet, Value-added Office Furniture, Hospital Furniture, University Furniture, Office Cabinets, Sofa, Staff Chair, Executive Rooms, Cheap Office Furniture, Office Office Supplies, Executive Chair, Furniture Production, Mesh Chair, Employee Chair, Task Chairs, Rest Areas, Meeting Table, Executive Chair, Office Chairs, Study Chair