DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Office Furniture, Office Guest Chairs, Executive Chair , Office Chairs, Executive Board, Offices, Cheap Office Furniture, Office Furniture, Reception Furniture, Executive Chair, Office Chairs Cheap, Rest Areas, Office Office Supplies, Hospital Furniture, Cafe Furniture, Office Furniture Modoko, Staff Chair, Value-added Office Furniture, Office Cabinets, Employee Chair, Executive Board, Classroom Chairs, Office Chairs Prices, Office Chairs, Executive Rooms, Executive Table, Office Furniture Show, Desk, Office Furniture, Table Team, Conference Table, Office Chair, Executive Chair, University Furniture, Employee Chair, Executive Chair, Employee Chair, Call Center Furniture, Executive Cabinet, Desk, File Cabinet, the Executive Cabinet, Executive Office Chairs, Office Cabinets, Meeting Table, Sofa, Office Team Office Team, Reception Furniture, Hotel Furniture, Office Furniture, Office Cabinet, Waiting Area Furniture, Office, Staff Chair, Office Furniture, Staff Chair, Furniture, Office Cabinets, University Furniture, Design Furniture, Guest Chair, Field Your Value Added, Meeting Chair, Mesh Chair, Calışma Site to Your Value Added , Furniture Production, Classroom Chairs, Office Desks, Employee Chair, Hospital Furniture, Office Furniture, Executive Table, Restaurant Furniture, Study Chair, University Furniture, Employee Chair, Home Furniture, Office Chairs, Classrooms, Restaurant Furniture, Furniture Cafe, Meeting Chair, Hotel Furniture, Executive Chair, Meeting Areas, Waiting Area Furniture, Task Chairs