LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Table Team, Office Team Office Team, University Furniture, Executive Rooms, Office Office Supplies, Staff Chair, Furniture Cafe, Task Chairs, Reception Furniture, Office Cabinet, Cheap Office Furniture, Classroom Chairs, Waiting Area Furniture, Executive Chair, Design Furniture, Furniture Production, Office Furniture, Executive Office Chairs, the Executive Cabinet, University Furniture, Rest Areas, Executive Cabinet, Conference Table, Meeting Chair, Hospital Furniture, Office Furniture, Office Desks, Mesh Chair, Guest Chair, Office Furniture, Restaurant Furniture, Office Chairs Prices, Desk, Hotel Furniture, Employee Chair, Executive Board, Office Cabinets, Call Center Furniture, Office Cabinets, Office Chairs, Meeting Table, Executive Table, Employee Chair, Restaurant Furniture, Executive Chair , Calışma Site to Your Value Added , Field Your Value Added, Study Chair, Office Chair, Employee Chair, Employee Chair, Office, Office Cabinets, Classroom Chairs, Sofa, Hospital Furniture, Executive Table, Staff Chair, Offices, Office Guest Chairs, Office Furniture, File Cabinet, Desk, Executive Board, Value-added Office Furniture, Office Furniture Modoko, Office Chairs, Employee Chair, Executive Chair, Executive Chair, Office Furniture, Reception Furniture, Hotel Furniture, Cafe Furniture, Office Furniture, Office Chairs Cheap, Staff Chair, Classrooms, Furniture, Office Chairs, Meeting Chair, Executive Chair, University Furniture, Home Furniture, Meeting Areas, Office Furniture Show, Waiting Area Furniture