LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Employee Chair, Office Desks, Executive Board, Office Chair, Rest Areas, Office, Executive Chair, Executive Rooms, Field Your Value Added, Office Cabinets, Waiting Area Furniture, Hotel Furniture, Executive Chair, Hospital Furniture, Desk, Office Furniture, Task Chairs, Conference Table, University Furniture, University Furniture, Employee Chair, Office Furniture, Meeting Chair, Office Chairs, Value-added Office Furniture, Cheap Office Furniture, Executive Office Chairs, Guest Chair, Classroom Chairs, Call Center Furniture, Sofa, Office Chairs Cheap, Classroom Chairs, Office Office Supplies, Executive Board, the Executive Cabinet, Restaurant Furniture, Office Cabinet, Hotel Furniture, Executive Cabinet, Desk, Office Furniture, Staff Chair, Office Chairs, Office Chairs, University Furniture, Table Team, Executive Table, Restaurant Furniture, Cafe Furniture, Office Guest Chairs, Furniture Production, Staff Chair, Office Furniture, Executive Chair, Meeting Areas, Staff Chair, Furniture Cafe, Office Furniture, Calışma Site to Your Value Added , Office Cabinets, Executive Table, Home Furniture, Hospital Furniture, Reception Furniture, Mesh Chair, Employee Chair, Office Furniture Show, File Cabinet, Executive Chair , Office Chairs Prices, Meeting Chair, Furniture, Office Team Office Team, Office Cabinets, Executive Chair, Waiting Area Furniture, Study Chair, Office Furniture, Offices, Design Furniture, Employee Chair, Meeting Table, Reception Furniture, Employee Chair, Classrooms, Office Furniture Modoko