LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Office Cabinets, Employee Chair, Office Desks, Hotel Furniture, Employee Chair, Office Chairs Prices, Executive Chair, Hospital Furniture, Meeting Table, Office Chairs, Office Chairs Cheap, Restaurant Furniture, Executive Board, Office Furniture Modoko, Executive Chair, Design Furniture, Office Team Office Team, Office Chair, Classroom Chairs, Executive Cabinet, Office Furniture Show, Meeting Chair, Meeting Chair, Office Cabinets, Furniture Production, Office Chairs, File Cabinet, Employee Chair, Office Cabinets, University Furniture, University Furniture, University Furniture, Office Furniture, Call Center Furniture, Office Chairs, Calışma Site to Your Value Added , Table Team, Reception Furniture, Waiting Area Furniture, Hotel Furniture, Home Furniture, Conference Table, Offices, Executive Rooms, Office Office Supplies, Employee Chair, Desk, Rest Areas, Office Furniture, Office, Office Furniture, Sofa, Reception Furniture, Staff Chair, Executive Board, Classrooms, Guest Chair, Task Chairs, Classroom Chairs, Hospital Furniture, Office Cabinet, Office Furniture, Cheap Office Furniture, Executive Table, Value-added Office Furniture, Waiting Area Furniture, Office Furniture, Furniture Cafe, the Executive Cabinet, Furniture, Executive Office Chairs, Meeting Areas, Executive Table, Executive Chair, Study Chair, Field Your Value Added, Staff Chair, Mesh Chair, Restaurant Furniture, Office Guest Chairs, Desk, Executive Chair, Staff Chair, Cafe Furniture, Executive Chair , Employee Chair, Office Furniture