LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Sedie per Ufficio Del Cliente, Mobili Università, Mobili University, Mobili per Ufficio Mostra, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Sedia Esecutiva, Divano, Mobili Da Ufficio, Sedie per Ufficio, Ospite Sedia, Ristorante Mobili, Impiegato, Tavolo Da Conferenza, Call Center, Scrivania, Mobili per Reception, Università Mobili , Mobili Reception, Sedia Impiegato, Presidente Esecutivo, Tavolo Di Riunione, Ristorante Mobili, Il Comitato Esecutivo, Aree Di Incontro, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Mobili Di Design, Uffici, Mobili per Ufficio, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Sedia Da Ufficio, Sedia Impiegato, Mobili Cafe, Mobili per La Casa, Aspettare Area Mobili, in Attesa Area Mobili, File Cab, La Produzione Di Mobili, Sedia Di Studio, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Sedie per Ufficio Esecutivo, Sedie per Ufficio, Sedia Del Personale, Sedia Del Personale, Sedia Esecutiva, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Mobili per Ufficio, Poltroncine Girevoli, Sedie per Ufficio, Il Gabinetto Esecutivo, Mobili Ospedale, Mobili Ospedale, Tavolo Da Lavoro, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Aula Sedie in Aula, Sedia Riunione, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Aree Di Sosta, Sedia Impiegato, Office Team Ufficio Del Team, Tavolo Da Lavoro, Aule, Scrivanie Ufficio, Sedia Della Maglia, Del Comitato Esecutivo, Sedia Esecutiva, Sedia Esecutivo, Mobili per Ufficio, Mobilio, Mobili Economici Ufficio, Campo Vostro Valore Aggiunto, Sedia Meeting, Sedia Impiegato, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Scrivania, Mobili per Ufficio, Il Gabinetto Esecutivo, Ufficio, Camere Executive, Cafe Mobili, Sedia Del Personale