LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

in Attesa Area Mobili, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Università Mobili , Sedia Impiegato, La Produzione Di Mobili, Scrivania, Uffici, Sedie per Ufficio Del Cliente, Office Team Ufficio Del Team, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Poltroncine Girevoli, Cafe Mobili, Camere Executive, Sedia Esecutivo, Scrivania, Mobili Reception, Ristorante Mobili, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Sedia Di Studio, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Il Gabinetto Esecutivo, Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio Esecutivo, Mobili per La Casa, Il Gabinetto Esecutivo, Tavolo Di Riunione, Campo Vostro Valore Aggiunto, Call Center, Aree Di Sosta, Mobili Università, File Cab, Sedie per Ufficio, Sedia Esecutiva, Aree Di Incontro, Tavolo Da Conferenza, Aula Sedie in Aula, Mobili per Ufficio, Mobili Di Design, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Mobili per Ufficio, Mobili Ospedale, Ristorante Mobili, Sedia Esecutiva, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Aspettare Area Mobili, Mobili per Reception, Sedia Impiegato, Sedie per Ufficio, Divano, Sedia Impiegato, Il Comitato Esecutivo, Presidente Esecutivo, Sedia Del Personale, Sedia Del Personale, Sedia Meeting, Scrivanie Ufficio, Ospite Sedia, Sedia Esecutiva, Del Comitato Esecutivo, Mobili Cafe, Sedia Da Ufficio, Mobili Ospedale, Mobili per Ufficio, Tavolo Da Lavoro, Ufficio, Sedia Riunione, Mobili per Ufficio Mostra, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Sedia Impiegato, Sedia Del Personale, Aule, Mobili Economici Ufficio, Tavolo Da Lavoro, Mobilio, Impiegato, Sedie per Ufficio, Mobili University, Mobili Da Ufficio, Sedia Della Maglia