LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Il Comitato Esecutivo, Tavolo Da Lavoro, Ristorante Mobili, Scrivania, Ospite Sedia, Mobili Ospedale, Presidente Esecutivo, Uffici, Aula Sedie in Aula, Del Comitato Esecutivo, Ristorante Mobili, Ufficio, Mobili Cafe, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Sedie per Ufficio, Mobili Da Ufficio, Mobili per Ufficio, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Mobili Reception, Mobili University, Mobili per Reception, Il Gabinetto Esecutivo, Sedia Impiegato, Sedie per Ufficio Esecutivo, Università Mobili , Sedia Riunione, Poltroncine Girevoli, Sedie per Ufficio Del Cliente, Aree Di Sosta, Tavolo Di Riunione, Sedia Da Ufficio, Sedie per Ufficio, Mobili per Ufficio, Mobili Università, Mobili per La Casa, Mobili Ospedale, Sedia Del Personale, Mobili per Ufficio, La Produzione Di Mobili, Mobili per Ufficio Mostra, Mobili Economici Ufficio, Aree Di Incontro, Call Center, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Sedia Di Studio, Sedia Esecutiva, Sedia Esecutiva, Il Gabinetto Esecutivo, Sedia Esecutivo, File Cab, Sedia Impiegato, Sedia Della Maglia, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Tavolo Da Lavoro, Scrivanie Ufficio, Aspettare Area Mobili, Camere Executive, Tavolo Da Conferenza, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, in Attesa Area Mobili, Aule, Mobilio, Sedia Meeting, Cafe Mobili, Sedia Del Personale, Impiegato, Sedie per Ufficio, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Mobili Di Design, Scrivania, Campo Vostro Valore Aggiunto, Office Team Ufficio Del Team, Sedia Esecutiva, Sedia Impiegato, Sedia Del Personale, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Mobili per Ufficio, Divano, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Sedia Impiegato