LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Ofis Mobilya, Ev Mobilyaları, Otel Mobilyası, Bekleme Alanı, Misafir Koltuğu, Toplantı Masaları, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Büro Mobilyası, Büro Koltuğu, Ofis Masaları, Büro Mobilyaları, Çalışan Koltukları, Sınıf Sandalyeleri, Çalışan Koltuğu, Makam Sandalyeleri, Makam Sandalyesi, Çalışma Sandalyesi, Ofis Misafir Koltukları, Makam Dolabı, Büro Dolabı, Büro, Makam Odaları, Mobilya Üretimi, Personel Koltuğu, Toplantı Sandalyeleri, Üniversite Mobilyaları, Derslik, Personel Sandalyesi, Makam Dolapları, Personel Koltukları, Makam Masası, Ucuz Ofis Mobilyaları, Çalışan Sandalyesi, Büro Mobilyası, Hastane Mobilyaları, Yönetici Masası, Ofis Koltukları, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Çalışma Masası, Alanlarınıza Değer Katan, Restoran Mobilyası, Yönetici Sandalyeleri, Bekleme Alanı Mobilyaları, Resepsiyon Mobilyası, Üniversite Mobilya, Mobilyası, Ofis Mobilyası, Cafe Mobilyaları, Toplantı Sandalyesi, Ofis Koltukları Fiyatları, Bekleme Alanı Mobilyası, Tasarım Mobilya, Otel Mobilyaları, Masa Takımı, Üniversite Mobilyası, Dosya Dolabı, Ofis Sandalyesi, Büro Dolapları, Personel Sandalyeleri, Hastane Mobilyası, Yönetici Masaları, Büro Takımı, Makam Masaları, Ofis Dolapları, Büro Ofis Malzemeleri, Restoran Mobilyaları, Fileli Koltuk, Sınıf Sandalyesi, Yönetici Koltuğu, Çalışma Masaları, Ofis Alanları, Yönetici Koltukları, Ofis Dolabı, Ofis Mobilyaları, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Cafe Mobilyası, Resepsiyon Mobilyaları, Toplantı Alanları, Kanepe, Toplantı Masası, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Çalışma Sandalyeleri, Çalışan Sandalyeleri, Ofis Takımı, Büro Sandalyesi, Yönetici Sandalyesi, Ofis Mobilyaları Modoko