LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Resepsiyon Mobilyası, Resepsiyon Mobilyaları, Bekleme Alanı Mobilyaları, Masa Takımı, Ofis Mobilyaları, Ofis Masaları, Yönetici Masaları, Ofis Sandalyesi, Büro Mobilyası, Ofis Misafir Koltukları, Yönetici Masası, Toplantı Alanları, Sınıf Sandalyeleri, Otel Mobilyası, Ev Mobilyaları, Yönetici Koltukları, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Misafir Koltuğu, Tasarım Mobilya, Büro Ofis Malzemeleri, Toplantı Masası, Büro Mobilyası, Çalışan Koltuğu, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Personel Sandalyesi, Personel Koltuğu, Büro Dolabı, Büro Dolapları, Ofis Mobilyaları Modoko, Makam Odaları, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Büro, Çalışan Sandalyesi, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Ofis Alanları, Personel Sandalyeleri, Yönetici Koltuğu, Derslik, Cafe Mobilyaları, Makam Masası, Toplantı Sandalyeleri, Mobilya Üretimi, Makam Sandalyesi, Cafe Mobilyası, Hastane Mobilyaları, Çalışma Sandalyeleri, Ofis Takımı, Hastane Mobilyası, Bekleme Alanı Mobilyası, Personel Koltukları, Üniversite Mobilyaları, Çalışma Masaları, Çalışma Masası, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Ofis Mobilyası, Alanlarınıza Değer Katan, Otel Mobilyaları, Büro Takımı, Toplantı Sandalyesi, Kanepe, Ofis Koltukları Fiyatları, Yönetici Sandalyesi, Çalışma Sandalyesi, Makam Dolapları, Restoran Mobilyaları, Büro Mobilyaları, Mobilyası, Ofis Koltukları, Makam Masaları, Ofis Mobilya, Restoran Mobilyası, Ofis Dolapları, Üniversite Mobilyası, Ucuz Ofis Mobilyaları, Dosya Dolabı, Makam Sandalyeleri, Üniversite Mobilya, Yönetici Sandalyeleri, Çalışan Koltukları, Büro Koltuğu, Fileli Koltuk, Makam Dolabı, Ofis Dolabı, Bekleme Alanı, Çalışan Sandalyeleri, Sınıf Sandalyesi, Toplantı Masaları, Büro Sandalyesi