LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Çalışma Masası, Fileli Koltuk, Ofis Koltukları, Ofis Mobilyaları Modoko, Ofis Sandalyesi, Çalışan Koltuğu, Büro Mobilyaları, Çalışma Sandalyeleri, Ofis Masaları, Ofis Alanları, Dosya Dolabı, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Çalışma Masaları, Makam Sandalyeleri, Toplantı Alanları, Büro, Makam Sandalyesi, Mobilya Üretimi, Yönetici Masaları, Bekleme Alanı Mobilyası, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Alanlarınıza Değer Katan, Bekleme Alanı Mobilyaları, Üniversite Mobilya, Üniversite Mobilyası, Makam Dolapları, Hastane Mobilyası, Cafe Mobilyaları, Kanepe, Otel Mobilyaları, Büro Mobilyası, Çalışan Sandalyesi, Toplantı Sandalyeleri, Toplantı Sandalyesi, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Personel Koltuğu, Ofis Dolapları, Resepsiyon Mobilyası, Yönetici Sandalyesi, Sınıf Sandalyeleri, Makam Dolabı, Misafir Koltuğu, Makam Masaları, Ofis Takımı, Büro Mobilyası, Çalışan Sandalyeleri, Büro Koltuğu, Ucuz Ofis Mobilyaları, Ofis Mobilyası, Yönetici Koltuğu, Masa Takımı, Personel Sandalyeleri, Cafe Mobilyası, Tasarım Mobilya, Yönetici Sandalyeleri, Yönetici Masası, Restoran Mobilyası, Derslik, Ofis Dolabı, Ofis Misafir Koltukları, Sınıf Sandalyesi, Büro Dolabı, Hastane Mobilyaları, Ofis Koltukları Fiyatları, Personel Koltukları, Makam Odaları, Ofis Mobilyaları, Toplantı Masaları, Resepsiyon Mobilyaları, Büro Sandalyesi, Üniversite Mobilyaları, Restoran Mobilyaları, Büro Takımı, Ofis Mobilya, Ev Mobilyaları, Bekleme Alanı, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Çalışma Sandalyesi, Büro Ofis Malzemeleri, Yönetici Koltukları, Otel Mobilyası, Toplantı Masası, Mobilyası, Büro Dolapları, Makam Masası, Personel Sandalyesi, Çalışan Koltukları