Deneyim Ve Tutku

DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Offices, Employee Chair, Employee Chair, Office Guest Chairs, Reception Furniture, Furniture Production, Classrooms, Executive Chair, University Furniture, the Executive Cabinet, Sofa, Office Team Office Team, Employee Chair, Study Chair, Waiting Area Furniture, Restaurant Furniture, Meeting Areas, File Cabinet, Meeting Table, Executive Cabinet, Meeting Chair, Office Cabinets, Staff Chair, Executive Chair, Desk, Executive Chair, Executive Chair , Office Chairs Cheap, University Furniture, Office Chairs, Employee Chair, Office Cabinet, Office Furniture, Classroom Chairs, Staff Chair, Executive Board, Office, Design Furniture, Executive Office Chairs, Waiting Area Furniture, Office Furniture, Office Furniture Show, Hotel Furniture, Call Center Furniture, Hotel Furniture, Office Desks, Hospital Furniture, Office Furniture, Furniture, Office Chairs Prices, Executive Table, Office Office Supplies, Rest Areas, Value-added Office Furniture, Calışma Site to Your Value Added , Classroom Chairs, Hospital Furniture, Table Team, Field Your Value Added, Restaurant Furniture, Home Furniture, Office Chair, Executive Chair, Cafe Furniture, University Furniture, Office Cabinets, Cheap Office Furniture, Executive Rooms, Office Furniture, Meeting Chair, Office Cabinets, Office Chairs, Guest Chair, Executive Table, Employee Chair, Furniture Cafe, Reception Furniture, Office Furniture, Office Furniture Modoko, Office Furniture, Mesh Chair, Task Chairs, Conference Table, Office Chairs, Desk, Executive Board, Staff Chair