Deneyim Ve Tutku

DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Office Chair, Meeting Table, Office Cabinets, Executive Cabinet, Call Center Furniture, Office Furniture Modoko, Hotel Furniture, Staff Chair, Office Chairs, Desk, Cafe Furniture, Reception Furniture, Hotel Furniture, Value-added Office Furniture, Classroom Chairs, Executive Table, Office Cabinets, Executive Chair, University Furniture, Furniture, Reception Furniture, Office, Meeting Areas, Desk, Office Office Supplies, Executive Chair, Office Cabinets, Office Furniture, Rest Areas, File Cabinet, Design Furniture, Office Furniture Show, Executive Chair, University Furniture, Office Chairs Prices, University Furniture, Field Your Value Added, Executive Board, Office Desks, Executive Chair, Employee Chair, Employee Chair, Executive Office Chairs, Office Furniture, Offices, Office Furniture, Classrooms, Executive Chair , Staff Chair, Executive Rooms, Hospital Furniture, Meeting Chair, Guest Chair, Office Chairs, Employee Chair, Office Furniture, Office Team Office Team, Hospital Furniture, Table Team, Meeting Chair, Executive Board, Mesh Chair, Study Chair, Furniture Cafe, Calışma Site to Your Value Added , Office Cabinet, Employee Chair, Waiting Area Furniture, Cheap Office Furniture, Office Furniture, Task Chairs, Waiting Area Furniture, Furniture Production, the Executive Cabinet, Classroom Chairs, Sofa, Executive Table, Office Guest Chairs, Restaurant Furniture, Conference Table, Staff Chair, Office Furniture, Restaurant Furniture, Employee Chair, Home Furniture, Office Chairs, Office Chairs Cheap