Deneyim Ve Tutku

DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Executive Chair , Executive Board, Guest Chair, Reception Furniture, Office Furniture, Office Chairs Prices, Executive Chair, Executive Rooms, Office Furniture, Office Team Office Team, Desk, Meeting Areas, Classroom Chairs, Executive Cabinet, Mesh Chair, Restaurant Furniture, Office Furniture, Hospital Furniture, Office Chair, Classrooms, Cafe Furniture, Executive Office Chairs, Sofa, Executive Table, Meeting Chair, Office Desks, Office Cabinets, Staff Chair, Restaurant Furniture, Field Your Value Added, Executive Chair, Employee Chair, Cheap Office Furniture, Office Office Supplies, Waiting Area Furniture, Calışma Site to Your Value Added , University Furniture, Office Chairs Cheap, Employee Chair, Employee Chair, Office Furniture Show, Employee Chair, Executive Table, Study Chair, Table Team, Hotel Furniture, Office Furniture, Office Cabinet, Task Chairs, Design Furniture, the Executive Cabinet, Office Cabinets, Executive Board, Value-added Office Furniture, Desk, Home Furniture, Conference Table, Rest Areas, Office Cabinets, Meeting Table, Offices, Classroom Chairs, Office Furniture, Staff Chair, Hotel Furniture, Employee Chair, Furniture, Hospital Furniture, Reception Furniture, Office Chairs, University Furniture, Furniture Cafe, Staff Chair, Waiting Area Furniture, Office Furniture Modoko, Office Furniture, Office Chairs, Furniture Production, Office, Office Chairs, File Cabinet, Call Center Furniture, Meeting Chair, University Furniture, Executive Chair, Executive Chair, Office Guest Chairs