Deneyim Ve Tutku

DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

University Furniture, Desk, Meeting Areas, Staff Chair, Mesh Chair, Classroom Chairs, Office Furniture, Office Desks, Reception Furniture, Office Furniture, Meeting Table, University Furniture, Table Team, Hospital Furniture, Value-added Office Furniture, Meeting Chair, Executive Chair , Office Guest Chairs, Cafe Furniture, Employee Chair, the Executive Cabinet, Executive Rooms, Office Furniture, Office Cabinets, Executive Board, Task Chairs, Rest Areas, Office Furniture Modoko, Office Chairs Cheap, Employee Chair, Sofa, Office Furniture, Desk, Study Chair, File Cabinet, Office Team Office Team, Office Office Supplies, Executive Table, Employee Chair, Offices, Office Cabinets, Meeting Chair, Office Chairs, Call Center Furniture, Waiting Area Furniture, Office Chairs Prices, Office Chairs, Restaurant Furniture, Office Furniture, Employee Chair, Classroom Chairs, Office Cabinet, University Furniture, Restaurant Furniture, Employee Chair, Hotel Furniture, Home Furniture, Staff Chair, Guest Chair, Executive Chair, Classrooms, Executive Cabinet, Design Furniture, Cheap Office Furniture, Staff Chair, Office Furniture Show, Waiting Area Furniture, Office Furniture, Office Chair, Office, Office Chairs, Executive Chair, Field Your Value Added, Executive Table, Executive Chair, Hospital Furniture, Executive Office Chairs, Executive Board, Office Cabinets, Hotel Furniture, Reception Furniture, Calışma Site to Your Value Added , Executive Chair, Furniture Production, Conference Table, Furniture Cafe, Furniture