Deneyim Ve Tutku

DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Classrooms, Office Chair, Classroom Chairs, Cheap Office Furniture, Office Furniture, File Cabinet, Executive Board, Hospital Furniture, Executive Chair, Office Furniture, Furniture Production, Office Chairs Cheap, Furniture Cafe, Home Furniture, Waiting Area Furniture, Desk, Executive Cabinet, Guest Chair, Office Chairs, Reception Furniture, Meeting Chair, Classroom Chairs, Office Chairs, Office Furniture, Office Desks, Office Guest Chairs, Office Chairs, Furniture, Mesh Chair, Staff Chair, Call Center Furniture, Office Cabinets, Hospital Furniture, University Furniture, Office Furniture, Executive Chair, Employee Chair, Executive Table, Value-added Office Furniture, Executive Rooms, Office Cabinets, University Furniture, Meeting Chair, Employee Chair, Cafe Furniture, Office Furniture Modoko, the Executive Cabinet, Study Chair, Field Your Value Added, Rest Areas, Employee Chair, Office Team Office Team, Meeting Table, Office Furniture, Design Furniture, Executive Chair , Task Chairs, Office Furniture Show, Office Chairs Prices, Waiting Area Furniture, Offices, Table Team, Hotel Furniture, Restaurant Furniture, Office Cabinet, Executive Chair, Employee Chair, Desk, Staff Chair, Employee Chair, Office Cabinets, Sofa, Executive Table, Conference Table, Calışma Site to Your Value Added , Restaurant Furniture, Executive Chair, Executive Office Chairs, Office Furniture, Executive Board, Office Office Supplies, Staff Chair, Meeting Areas, University Furniture, Hotel Furniture, Reception Furniture, Office