DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Office Chairs, Task Chairs, Staff Chair, University Furniture, Classrooms, Desk, Executive Table, Office Chairs Prices, Hospital Furniture, Office Cabinet, University Furniture, Meeting Table, Office Chair, Office Furniture, Employee Chair, Home Furniture, Executive Board, Office Desks, Waiting Area Furniture, Executive Chair , File Cabinet, Waiting Area Furniture, Call Center Furniture, Staff Chair, Sofa, Executive Board, Cafe Furniture, Furniture Cafe, Office Furniture, Staff Chair, Table Team, Office Guest Chairs, Office Cabinets, Executive Table, Executive Cabinet, Value-added Office Furniture, Study Chair, Conference Table, Employee Chair, Office Cabinets, Executive Chair, Meeting Areas, Classroom Chairs, Employee Chair, Desk, Rest Areas, Office, Field Your Value Added, Offices, Office Furniture, Office Furniture, Reception Furniture, Guest Chair, Hotel Furniture, Restaurant Furniture, Calışma Site to Your Value Added , Executive Chair, Hospital Furniture, Executive Chair, Office Furniture, the Executive Cabinet, Employee Chair, Mesh Chair, Office Chairs Cheap, Office Furniture, Meeting Chair, Executive Chair, Furniture, Cheap Office Furniture, Furniture Production, Restaurant Furniture, Design Furniture, Office Chairs, Classroom Chairs, Employee Chair, University Furniture, Office Office Supplies, Office Team Office Team, Hotel Furniture, Office Furniture Modoko, Office Furniture Show, Reception Furniture, Office Cabinets, Executive Office Chairs, Office Chairs, Executive Rooms, Meeting Chair