Deneyim Ve Tutku

DENEYIM VE TUTKU

B&T DESIGN, kendini Avrupa pazarına tanıtmak amacıyla, tasarım dünyasının büyük heyecanla beklediği tasarım haftası boyunca Milano'da katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'de sandalye, masa ve metal strüktürlü, döşemeli mobilya alanlarında üretim, dağıtım ve ihracat yapan öncü firma B&T DESIGN, ZonaTortona Design ve 47. Uluslararası Mobilya Fuarı ile, toptan ve perakende satışa yönelik tasarladığı yeni ürün çizgisinin tanıtımını yapacak.

Mobilya sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan B&T DESIGN, Türkiye pazarının en önde gelen firmalarından biri olmasını sağlayan tutku ve sorumluluk ilkeleri ile şekillendirdiği yeni toptan ve perakende ürün çizgisini Milano'da dünyaya tanıtacak.

Tasarım dünyasındaki konumlarını Avrupa pazarında da pekiştirmenin, markalarının doğal trendi olduğunu belirten Talip Aysan, "Amacımız, tasarım sektöründeki deneyimimiz, tutku ve sorumluluk ilkelerimizle Türkiye'de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa zemininde de tekrarlamak," yorumunu yapıyor.

Office Chairs Prices, Hotel Furniture, Office Chairs, Classroom Chairs, Furniture Cafe, Executive Chair, Office Team Office Team, Executive Table, Office Chairs, Executive Rooms, Office Chairs Cheap, Rest Areas, Employee Chair, Executive Board, Guest Chair, Task Chairs, Executive Chair, Restaurant Furniture, Waiting Area Furniture, Call Center Furniture, Office Furniture Modoko, Calışma Site to Your Value Added , Reception Furniture, Hospital Furniture, Furniture, File Cabinet, Home Furniture, Office Furniture Show, Conference Table, Employee Chair, Study Chair, Hotel Furniture, Classrooms, Office Cabinets, Design Furniture, Office Furniture, Office Cabinets, University Furniture, Mesh Chair, Office Cabinets, Employee Chair, Office, Office Desks, Office Furniture, Hospital Furniture, Office Furniture, Furniture Production, Table Team, Office Chair, the Executive Cabinet, Staff Chair, Restaurant Furniture, Office Cabinet, Executive Cabinet, Waiting Area Furniture, Office Furniture, Office Furniture, Offices, Executive Chair, Office Furniture, Executive Board, Desk, Executive Table, Cheap Office Furniture, Meeting Chair, University Furniture, Office Office Supplies, Value-added Office Furniture, Staff Chair, Office Guest Chairs, Executive Chair , University Furniture, Employee Chair, Office Chairs, Sofa, Meeting Areas, Executive Office Chairs, Staff Chair, Employee Chair, Field Your Value Added, Meeting Table, Reception Furniture, Executive Chair, Classroom Chairs, Cafe Furniture, Desk, Meeting Chair