Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Executive Table, Classroom Chairs, Meeting Table, Furniture Cafe, Classrooms, Employee Chair, Office Furniture, Offices, Restaurant Furniture, Conference Table, Office Chairs Prices, Office Furniture, Executive Table, Furniture, Executive Board, Office Furniture Show, Home Furniture, Desk, Study Chair, Task Chairs, Office, Office Cabinets, Executive Chair, Executive Board, Employee Chair, Office Desks, Hospital Furniture, Guest Chair, Restaurant Furniture, Executive Chair , Classroom Chairs, Employee Chair, Executive Office Chairs, Office Team Office Team, Executive Chair, Office Office Supplies, File Cabinet, Call Center Furniture, Office Chairs, Office Guest Chairs, Office Cabinets, Meeting Areas, Office Furniture, Executive Cabinet, Waiting Area Furniture, Staff Chair, Office Chair, Office Cabinets, University Furniture, Hospital Furniture, Furniture Production, Employee Chair, Executive Chair, Cheap Office Furniture, Sofa, Reception Furniture, University Furniture, the Executive Cabinet, Cafe Furniture, Reception Furniture, Office Chairs, Calışma Site to Your Value Added , Desk, Meeting Chair, Value-added Office Furniture, Office Furniture, Mesh Chair, Design Furniture, Field Your Value Added, Rest Areas, Employee Chair, Hotel Furniture, Office Chairs Cheap, Table Team, Office Furniture, Office Cabinet, Office Furniture Modoko, Staff Chair, University Furniture, Executive Chair, Office Chairs, Waiting Area Furniture, Meeting Chair, Office Furniture, Executive Rooms, Staff Chair, Hotel Furniture