Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Executive Cabinet, Office Cabinets, Staff Chair, Office Cabinets, Meeting Chair, Office Chairs Cheap, Office Furniture, Office Chair, University Furniture, Home Furniture, Restaurant Furniture, Executive Chair, Furniture, Call Center Furniture, Furniture Cafe, Office Chairs, Office Furniture Show, Office Furniture, Executive Board, Reception Furniture, Hotel Furniture, Meeting Table, Task Chairs, Waiting Area Furniture, File Cabinet, Employee Chair, Classroom Chairs, Calışma Site to Your Value Added , Office Cabinet, Desk, Mesh Chair, Employee Chair, Classroom Chairs, Executive Chair , Design Furniture, Office Furniture Modoko, Office Team Office Team, Cheap Office Furniture, Reception Furniture, the Executive Cabinet, Office Cabinets, Office Guest Chairs, Waiting Area Furniture, Office Chairs Prices, Meeting Areas, Office Furniture, Conference Table, Hospital Furniture, Table Team, Offices, Employee Chair, Office Furniture, Staff Chair, Desk, Executive Rooms, Field Your Value Added, Restaurant Furniture, Executive Office Chairs, Value-added Office Furniture, Furniture Production, Executive Chair, Meeting Chair, Staff Chair, Executive Table, University Furniture, University Furniture, Employee Chair, Sofa, Executive Board, Hotel Furniture, Rest Areas, Employee Chair, Executive Chair, Guest Chair, Classrooms, Office Furniture, Hospital Furniture, Executive Chair, Executive Table, Office, Office Office Supplies, Study Chair, Office Chairs, Office Chairs, Office Furniture, Office Desks, Cafe Furniture