Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Office Chair, Meeting Table, Executive Table, Office Furniture, Office Furniture Show, Office Cabinets, Office Furniture, Table Team, Desk, Office Furniture, Calışma Site to Your Value Added , Reception Furniture, Cheap Office Furniture, the Executive Cabinet, Rest Areas, Study Chair, Meeting Chair, Design Furniture, Offices, Field Your Value Added, Office Cabinet, Executive Cabinet, Employee Chair, Reception Furniture, Hospital Furniture, Hospital Furniture, Restaurant Furniture, Executive Chair , Staff Chair, Office Cabinets, Employee Chair, Executive Board, Furniture Cafe, Classroom Chairs, Waiting Area Furniture, Sofa, Employee Chair, University Furniture, Conference Table, Office Cabinets, Office Furniture, Office Furniture Modoko, Executive Chair, Office Chairs, Office Chairs, Value-added Office Furniture, Executive Chair, Restaurant Furniture, Staff Chair, Mesh Chair, Office Chairs, Meeting Areas, Furniture, Executive Office Chairs, Staff Chair, University Furniture, Home Furniture, Task Chairs, File Cabinet, Call Center Furniture, Cafe Furniture, Employee Chair, Waiting Area Furniture, Office Team Office Team, Classroom Chairs, Office Chairs Prices, Office Chairs Cheap, Executive Chair, Office Furniture, Hotel Furniture, Executive Chair, Desk, Office Guest Chairs, Office Desks, Executive Board, Office, Hotel Furniture, Employee Chair, Furniture Production, University Furniture, Classrooms, Office Office Supplies, Office Furniture, Executive Rooms, Executive Table, Meeting Chair, Guest Chair