Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Mesh Chair, Office Chair, Hotel Furniture, Office Furniture, Staff Chair, Employee Chair, Furniture Production, Executive Chair, Cheap Office Furniture, Office Team Office Team, Reception Furniture, Office Chairs Cheap, Hospital Furniture, Executive Table, Office Chairs, Office Furniture, Restaurant Furniture, Office Cabinets, Office Furniture, Office Chairs Prices, Meeting Chair, Staff Chair, Desk, Executive Chair, Hotel Furniture, Study Chair, Office Cabinet, Office Furniture Show, Furniture, Furniture Cafe, Table Team, Sofa, Executive Board, Executive Table, Calışma Site to Your Value Added , Meeting Table, Office Guest Chairs, Classroom Chairs, Staff Chair, Home Furniture, File Cabinet, Office Cabinets, Office Office Supplies, Meeting Areas, Office Cabinets, Executive Chair , the Executive Cabinet, Value-added Office Furniture, Cafe Furniture, Executive Cabinet, Classroom Chairs, Conference Table, Office Furniture, University Furniture, University Furniture, Office Furniture, Classrooms, Rest Areas, Office Chairs, Hospital Furniture, Guest Chair, Employee Chair, Field Your Value Added, Office Chairs, Executive Office Chairs, Employee Chair, Executive Chair, Meeting Chair, Task Chairs, Executive Rooms, Employee Chair, Office Furniture Modoko, Call Center Furniture, University Furniture, Desk, Employee Chair, Office Furniture, Executive Board, Waiting Area Furniture, Restaurant Furniture, Reception Furniture, Office Desks, Offices, Office, Executive Chair, Waiting Area Furniture, Design Furniture