Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Executive Chair , Employee Chair, Value-added Office Furniture, Classrooms, Executive Office Chairs, Furniture Production, Conference Table, Call Center Furniture, Meeting Areas, University Furniture, Executive Board, Office Furniture, Reception Furniture, Meeting Chair, Furniture Cafe, Desk, Executive Chair, Executive Table, Table Team, Office Office Supplies, Office Chair, Office Furniture, the Executive Cabinet, Restaurant Furniture, Guest Chair, Office Furniture, Office Team Office Team, Employee Chair, Office Desks, Sofa, Mesh Chair, Office Furniture, Restaurant Furniture, Executive Chair, Executive Chair, Staff Chair, Rest Areas, Executive Cabinet, Calışma Site to Your Value Added , Executive Table, Hotel Furniture, Field Your Value Added, Executive Rooms, Office Cabinet, File Cabinet, Employee Chair, Reception Furniture, Office Furniture, Staff Chair, Office Furniture, Classroom Chairs, Desk, Task Chairs, Executive Chair, Office, Cheap Office Furniture, University Furniture, Staff Chair, Home Furniture, Office Chairs, Furniture, Meeting Chair, Hotel Furniture, Office Cabinets, Hospital Furniture, Employee Chair, Office Guest Chairs, Office Furniture Modoko, Office Cabinets, Waiting Area Furniture, Study Chair, University Furniture, Offices, Office Cabinets, Waiting Area Furniture, Meeting Table, Office Chairs, Office Chairs Cheap, Classroom Chairs, Office Furniture Show, Design Furniture, Hospital Furniture, Office Chairs Prices, Employee Chair, Office Chairs, Cafe Furniture, Executive Board