Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Office Team Office Team, Desk, Office Chair, Field Your Value Added, Office Furniture, Office Furniture, Meeting Chair, Task Chairs, Office, Meeting Table, Desk, Employee Chair, Executive Chair, Office Chairs, Office Chairs, Call Center Furniture, Office Furniture, Executive Board, Executive Rooms, Employee Chair, Hotel Furniture, Executive Chair, Office Chairs Prices, Office Chairs Cheap, Executive Chair , Sofa, Design Furniture, Office Cabinet, Executive Chair, Restaurant Furniture, Staff Chair, Executive Chair, Cheap Office Furniture, University Furniture, Conference Table, Offices, Staff Chair, Study Chair, Employee Chair, Employee Chair, Classroom Chairs, Office Furniture, Home Furniture, Furniture Production, the Executive Cabinet, Hospital Furniture, File Cabinet, Employee Chair, Staff Chair, Office Furniture Show, University Furniture, Guest Chair, Classrooms, Hospital Furniture, Office Chairs, Rest Areas, Meeting Areas, Reception Furniture, Executive Board, Restaurant Furniture, Classroom Chairs, Furniture Cafe, Hotel Furniture, Executive Table, Meeting Chair, Office Cabinets, Executive Office Chairs, Waiting Area Furniture, Calışma Site to Your Value Added , Value-added Office Furniture, Mesh Chair, Office Furniture, University Furniture, Office Guest Chairs, Waiting Area Furniture, Executive Cabinet, Office Desks, Reception Furniture, Office Furniture Modoko, Executive Table, Office Cabinets, Table Team, Cafe Furniture, Furniture, Office Furniture, Office Cabinets, Office Office Supplies