Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Meeting Table, Office Furniture, Study Chair, University Furniture, Furniture Cafe, Office Furniture, Hospital Furniture, Classrooms, Office Cabinets, Hotel Furniture, Sofa, Office Furniture, Office Desks, Offices, Employee Chair, Executive Board, Executive Cabinet, Office Furniture, Restaurant Furniture, Executive Chair, Field Your Value Added, Hotel Furniture, University Furniture, Cheap Office Furniture, Conference Table, the Executive Cabinet, Executive Rooms, Calışma Site to Your Value Added , Executive Office Chairs, Task Chairs, Employee Chair, Call Center Furniture, Staff Chair, Rest Areas, Staff Chair, Reception Furniture, Office Furniture, Meeting Chair, Guest Chair, Classroom Chairs, Office Furniture Modoko, Meeting Areas, Home Furniture, Furniture, Office Guest Chairs, Executive Chair, Office Furniture Show, Waiting Area Furniture, Office Chair, Executive Chair, Office Office Supplies, Office, Employee Chair, Office Chairs, Employee Chair, Office Chairs, Mesh Chair, Table Team, University Furniture, Staff Chair, Desk, Executive Board, Waiting Area Furniture, Office Team Office Team, Executive Chair, Office Chairs Cheap, Value-added Office Furniture, File Cabinet, Office Cabinets, Executive Table, Employee Chair, Office Cabinet, Furniture Production, Meeting Chair, Restaurant Furniture, Design Furniture, Office Chairs Prices, Reception Furniture, Office Cabinets, Office Chairs, Classroom Chairs, Office Furniture, Desk, Executive Table, Hospital Furniture, Cafe Furniture, Executive Chair