Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Mobili per Ufficio, Aula Sedie in Aula, Mobili Reception, Mobili per Ufficio, Mobili per La Casa, Sedia Da Ufficio, Mobili per Reception, Ospite Sedia, Sedie per Ufficio, Poltroncine Girevoli, Mobili Cafe, Il Gabinetto Esecutivo, Sedia Impiegato, Aule, Office Team Ufficio Del Team, Università Mobili , Mobilio, Aspettare Area Mobili, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Scrivania, Impiegato, Mobili per Ufficio Mostra, Call Center, Sedia Del Personale, La Produzione Di Mobili, File Cab, Il Gabinetto Esecutivo, Mobili Università, Aree Di Incontro, Sedia Di Studio, Sedia Del Personale, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Tavolo Da Lavoro, Sedie per Ufficio, Mobili University, Sedie per Ufficio, Sedia Impiegato, Del Comitato Esecutivo, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Sedia Impiegato, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Mobili per Ufficio, Sedia Riunione, Ristorante Mobili, Campo Vostro Valore Aggiunto, Tavolo Da Conferenza, Il Comitato Esecutivo, Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Scrivania, Tavolo Da Lavoro, Mobili Ospedale, Ristorante Mobili, Mobili Ospedale, Cafe Mobili, in Attesa Area Mobili, Sedia Esecutiva, Mobili Da Ufficio, Sedie per Ufficio Esecutivo, Sedia Della Maglia, Mobili Di Design, Sedie per Ufficio Del Cliente, Sedia Del Personale, Tavolo Di Riunione, Ufficio, Sedia Impiegato, Mobili Economici Ufficio, Scrivanie Ufficio, Presidente Esecutivo, Sedia Esecutiva, Divano, Sedia Esecutivo, Sedia Meeting, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Sedia Esecutiva, Camere Executive, Uffici, Aree Di Sosta