Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

in Attesa Area Mobili, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Scrivania, Mobili Cafe, Scrivanie Ufficio, Ufficio, Tavolo Di Riunione, Office Team Ufficio Del Team, Sedie per Ufficio, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Poltroncine Girevoli, Mobili per Ufficio, Sedia Impiegato, Tavolo Da Lavoro, Sedia Esecutiva, Sedia Impiegato, Mobili University, File Cab, Mobili Ospedale, Sedie per Ufficio Esecutivo, La Produzione Di Mobili, Del Comitato Esecutivo, Tavolo Da Conferenza, Mobili per La Casa, Campo Vostro Valore Aggiunto, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Mobili per Reception, Sedia Impiegato, Mobili per Ufficio, Tavolo Da Lavoro, Sedia Esecutiva, Mobili per Ufficio Mostra, Aula Sedie in Aula, Sedia Meeting, Sedie per Ufficio Del Cliente, Scrivania, Sedia Riunione, Sedia Di Studio, Uffici, Mobili Università, Cafe Mobili, Ospite Sedia, Presidente Esecutivo, Sedie per Ufficio, Impiegato, Call Center, Università Mobili , Mobili per Ufficio, Aule, Sedia Esecutivo, Mobilio, Divano, Sedia Del Personale, Il Comitato Esecutivo, Sedia Del Personale, Mobili Ospedale, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Il Gabinetto Esecutivo, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Sedie per Ufficio, Sedia Da Ufficio, Sedia Della Maglia, Aree Di Sosta, Ristorante Mobili, Camere Executive, Mobili Da Ufficio, Mobili Di Design, Il Gabinetto Esecutivo, Aspettare Area Mobili, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Sedia Esecutiva, Mobili Economici Ufficio, Aree Di Incontro, Sedia Impiegato, Sedia Del Personale, Ristorante Mobili, Mobili per Ufficio, Mobili Reception, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato