Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Mobili Ospedale, Sedia Esecutiva, Mobili per Ufficio, Sedia Esecutivo, Aule, Sedia Riunione, Sedia Esecutiva, in Attesa Area Mobili, Uffici, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, La Produzione Di Mobili, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Impiegato, Sedia Da Ufficio, Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio, Cafe Mobili, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Aula Sedie in Aula, Sedia Impiegato, Sedia Del Personale, Tavolo Da Lavoro, Ufficio, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Sedia Esecutiva, Sedia Meeting, Mobili Reception, Mobili Da Ufficio, File Cab, Mobilio, Tavolo Da Lavoro, Tavolo Da Conferenza, Sedia Del Personale, Il Gabinetto Esecutivo, Poltroncine Girevoli, Sedie per Ufficio Esecutivo, Ospite Sedia, Sedia Di Studio, Mobili per La Casa, Sedia Impiegato, Università Mobili , Il Gabinetto Esecutivo, Sedia Impiegato, Aspettare Area Mobili, Mobili Di Design, Il Comitato Esecutivo, Aree Di Sosta, Mobili per Ufficio Mostra, Ristorante Mobili, Mobili Economici Ufficio, Sedia Del Personale, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Office Team Ufficio Del Team, Scrivania, Divano, Mobili Università, Sedia Della Maglia, Sedie per Ufficio Del Cliente, Mobili Ospedale, Sedie per Ufficio, Mobili Cafe, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Tavolo Di Riunione, Mobili University, Campo Vostro Valore Aggiunto, Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio, Del Comitato Esecutivo, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Scrivanie Ufficio, Call Center, Mobili per Ufficio, Presidente Esecutivo, Ristorante Mobili, Mobili per Reception, Aree Di Incontro, Sedia Impiegato, Scrivania, Camere Executive