Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Call Center, La Produzione Di Mobili, Sedia Da Ufficio, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Scrivania, Scrivanie Ufficio, Mobili per Ufficio, Sedia Impiegato, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Università Mobili , Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Sedie per Ufficio, Sedia Del Personale, Ufficio, Ospite Sedia, Presidente Esecutivo, Mobili Economici Ufficio, Cafe Mobili, Aree Di Sosta, Office Team Ufficio Del Team, Sedie per Ufficio, Ristorante Mobili, Tavolo Di Riunione, Mobili Ospedale, Mobili per Ufficio, Mobili Reception, Sedia Impiegato, Mobili per Reception, Sedia Esecutiva, Sedia Del Personale, Mobili Di Design, Mobili Università, Sedie per Ufficio Del Cliente, Sedia Di Studio, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio Esecutivo, Mobili per Ufficio Mostra, Divano, in Attesa Area Mobili, Sedia Esecutivo, Aula Sedie in Aula, Sedia Della Maglia, Mobilio, Aule, Poltroncine Girevoli, Sedia Riunione, File Cab, Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio, Impiegato, Tavolo Da Conferenza, Sedia Impiegato, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Tavolo Da Lavoro, Sedia Esecutiva, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Ristorante Mobili, Mobili Da Ufficio, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Tavolo Da Lavoro, Sedia Meeting, Uffici, Mobili per La Casa, Camere Executive, Il Gabinetto Esecutivo, Il Comitato Esecutivo, Mobili Cafe, Mobili University, Scrivania, Sedia Del Personale, Sedia Impiegato, Aspettare Area Mobili, Il Gabinetto Esecutivo, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Sedia Esecutiva, Aree Di Incontro, Campo Vostro Valore Aggiunto, Mobili Ospedale, Del Comitato Esecutivo