Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Tavolo Team Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio Del Cliente, Sedia Meeting, Mobili Università, Sedia Esecutivo, Cafe Mobili, in Attesa Area Mobili, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Mobili Di Design, Mobili Ospedale, Mobili Reception, Del Comitato Esecutivo, Sedia Impiegato, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Tavolo Da Lavoro, Sedia Esecutiva, File Cab, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Ristorante Mobili, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Mobili University, Sedia Impiegato, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Aree Di Sosta, Mobili per Ufficio Mostra, Il Gabinetto Esecutivo, Mobili Economici Ufficio, Camere Executive, Impiegato, Aula Sedie in Aula, Tavolo Da Lavoro, Sedie per Ufficio Esecutivo, Mobilio, Mobili per Ufficio, Mobili per Ufficio, Campo Vostro Valore Aggiunto, Sedie per Ufficio, Mobili per La Casa, Sedia Del Personale, Ospite Sedia, Il Comitato Esecutivo, Scrivanie Ufficio, Call Center, Poltroncine Girevoli, Sedie per Ufficio, Uffici, Aree Di Incontro, Sedia Della Maglia, Sedia Riunione, Mobili per Ufficio, Il Gabinetto Esecutivo, Sedia Esecutiva, Scrivania, Ufficio, Tavolo Da Conferenza, Office Team Ufficio Del Team, La Produzione Di Mobili, Scrivania, Mobili Cafe, Mobili Da Ufficio, Aule, Sedia Impiegato, Sedia Impiegato, Sedia Di Studio, Sedia Da Ufficio, Divano, Sedia Del Personale, Sedia Del Personale, Tavolo Di Riunione, Mobili Ospedale, Ristorante Mobili, Mobili per Ufficio, Università Mobili , Sedie per Ufficio, Presidente Esecutivo, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Sedia Esecutiva, Aspettare Area Mobili, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Mobili per Reception