Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Sedia Del Personale, Sedia Riunione, Cafe Mobili, Office Team Ufficio Del Team, Sedie per Ufficio, Mobili Cafe, Sedie per Ufficio, Sedia Meeting, Campo Vostro Valore Aggiunto, Divano, Scrivania, Mobili Ospedale, Tavolo Team Mobili per Ufficio, La Produzione Di Mobili, Il Comitato Esecutivo, Aspettare Area Mobili, Tavolo Da Lavoro, Ristorante Mobili, Sedia Esecutiva, Mobili per Ufficio, Sedia Impiegato, Ristorante Mobili, Aule, Ospite Sedia, Impiegato, Sedie per Ufficio, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Mobili per Reception, Mobili Reception, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Sedia Del Personale, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Sedia Esecutiva, Tavolo Da Conferenza, Sedie per Ufficio Esecutivo, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Aree Di Incontro, File Cab, Il Gabinetto Esecutivo, Sedia Da Ufficio, Università Mobili , Mobili Da Ufficio, Uffici, Sedia Della Maglia, Il Gabinetto Esecutivo, Mobili per Ufficio, Mobili University, Ufficio, Aula Sedie in Aula, Scrivanie Ufficio, a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Poltroncine Girevoli, Mobilio, Sedia Esecutiva, Mobili per La Casa, Mobili per Ufficio, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Mobili Economici Ufficio, Sedia Di Studio, Mobili per Ufficio, Tavolo Da Lavoro, Mobili Università, Mobili Di Design, Sedia Impiegato, Sedia Impiegato, Aree Di Sosta, Presidente Esecutivo, Scrivania, in Attesa Area Mobili, Sedia Impiegato, Sedia Esecutivo, Tavolo Di Riunione, Call Center, Mobili per Ufficio Mostra, Camere Executive, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Mobili Ospedale, Del Comitato Esecutivo, Sedia Del Personale, Sedie per Ufficio Del Cliente