LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Sedia Della Maglia, Sedia Riunione, Divano, Uffici, Del Comitato Esecutivo, Tavolo Da Lavoro, Sedia Del Personale, Mobili Ospedale, Il Gabinetto Esecutivo, Mobili per Ufficio, Scrivania, Sedia Meeting, Sedie per Ufficio Del Cliente, Sedia Esecutiva, Mobili per Ufficio, Mobilio, Sedia Esecutiva, Sedia Impiegato, Ufficio, Mobili per Ufficio Mostra, Sedia Esecutiva, Sedia Del Personale, Forniture per Ufficio Cabinet Office Cabinet Office per Ufficio, Tavolo Da Conferenza, Università Mobili , a Valore Aggiunto Mobili per Ufficio, Mobili University, Tavolo Da Lavoro, Tavolo Team Mobili per Ufficio, Mobili Università, Sedia Esecutivo, Sedia Del Personale, Sedie Da Ufficio a Buon Mercato, Office Team Ufficio Del Team, Aree Di Incontro, File Cab, Sedie per Ufficio, Sedia Da Ufficio, Sedia Impiegato, Poltroncine Girevoli, Aree Di Sosta, La Produzione Di Mobili, Call Center, Sedia Impiegato, Mobili per La Casa, Sedie per Ufficio Esecutivo, Mobili Ospedale, Hotel Mobili per Alberghi Mobili, Ufficio Armadi per Ufficio Armadi, Scrivanie Ufficio, Mobili Da Ufficio, Ospite Sedia, Presidente Esecutivo, Mobili per Ufficio, Mobili Reception, Il Gabinetto Esecutivo, Mobili Di Design, Impiegato, Mobili per Reception, Aule, Cafe Mobili, Campo Vostro Valore Aggiunto, Tavolo Di Riunione, Sedie per Ufficio, Aspettare Area Mobili, Mobili Economici Ufficio, Ristorante Mobili, Sedie per Ufficio, in Attesa Area Mobili, Camere Executive, Sedia Di Studio, Siti Çalışma Alla Tua Valore Aggiunto, Scrivania, Mobili per Ufficio, Sedie per Ufficio Mobili Modoko Ufficio I Prezzi, Sedia Impiegato, Il Comitato Esecutivo, Ristorante Mobili, Aula Sedie in Aula, Mobili Cafe