Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Çalışma Masaları, Personel Sandalyeleri, Ofis Takımı, Üniversite Mobilya, Toplantı Masası, Çalışan Sandalyesi, Çalışan Koltukları, Yönetici Koltukları, Büro Koltuğu, Ofis Dolabı, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Yönetici Sandalyesi, Çalışma Sandalyesi, Masa Takımı, Kanepe, Dosya Dolabı, Personel Koltuğu, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Otel Mobilyası, Ucuz Ofis Mobilyaları, Büro Sandalyesi, Personel Sandalyesi, Cafe Mobilyaları, Ofis Sandalyesi, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Ofis Dolapları, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Makam Sandalyesi, Ofis Masaları, Büro, Mobilyası, Büro Dolapları, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Yönetici Masaları, Toplantı Alanları, Fileli Koltuk, Toplantı Sandalyesi, Bekleme Alanı Mobilyası, Yönetici Masası, Mobilya Üretimi, Büro Dolabı, Ev Mobilyaları, Sınıf Sandalyesi, Bekleme Alanı Mobilyaları, Büro Mobilyası, Çalışma Masası, Bekleme Alanı, Çalışan Koltuğu, Ofis Koltukları Fiyatları, Üniversite Mobilyaları, Ofis Mobilyaları Modoko, Ofis Alanları, Büro Mobilyaları, Personel Koltukları, Ofis Koltukları, Restoran Mobilyaları, Derslik, Toplantı Sandalyeleri, Makam Masaları, Misafir Koltuğu, Büro Takımı, Yönetici Sandalyeleri, Resepsiyon Mobilyası, Ofis Mobilyaları, Ofis Mobilya, Cafe Mobilyası, Çalışan Sandalyeleri, Makam Dolabı, Makam Sandalyeleri, Tasarım Mobilya, Makam Dolapları, Ofis Misafir Koltukları, Restoran Mobilyası, Resepsiyon Mobilyaları, Makam Masası, Toplantı Masaları, Büro Mobilyası, Çalışma Sandalyeleri, Büro Ofis Malzemeleri, Ofis Mobilyası, Sınıf Sandalyeleri, Otel Mobilyaları, Hastane Mobilyaları, Yönetici Koltuğu, Makam Odaları, Alanlarınıza Değer Katan, Üniversite Mobilyası, Hastane Mobilyası