Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Bekleme Alanı, Büro Dolabı, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Yönetici Sandalyeleri, Ofis Masaları, Ev Mobilyaları, Toplantı Sandalyeleri, Yönetici Koltuğu, Sınıf Sandalyesi, Ofis Koltukları Fiyatları, Ofis Dolapları, Restoran Mobilyaları, Otel Mobilyaları, Çalışma Masaları, Üniversite Mobilyaları, Resepsiyon Mobilyaları, Makam Sandalyeleri, Mobilyası, Personel Sandalyesi, Hastane Mobilyası, Makam Dolapları, Otel Mobilyası, Ofis Mobilyaları, Büro Koltuğu, Personel Koltuğu, Büro, Makam Odaları, Ucuz Ofis Mobilyaları, Derslik, Büro Ofis Malzemeleri, Üniversite Mobilya, Ofis Misafir Koltukları, Ofis Mobilyaları Modoko, Mobilya Üretimi, Personel Koltukları, Büro Mobilyaları, Ofis Dolabı, Ofis Mobilyası, Makam Masaları, Büro Sandalyesi, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Ofis Mobilya, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Tasarım Mobilya, Restoran Mobilyası, Üniversite Mobilyası, Kanepe, Toplantı Alanları, Bekleme Alanı Mobilyası, Misafir Koltuğu, Yönetici Koltukları, Büro Takımı, Alanlarınıza Değer Katan, Büro Mobilyası, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Resepsiyon Mobilyası, Çalışan Koltukları, Çalışan Koltuğu, Cafe Mobilyası, Fileli Koltuk, Çalışma Sandalyeleri, Çalışma Sandalyesi, Yönetici Sandalyesi, Ofis Sandalyesi, Hastane Mobilyaları, Bekleme Alanı Mobilyaları, Makam Dolabı, Ofis Alanları, Sınıf Sandalyeleri, Ofis Takımı, Toplantı Masaları, Çalışan Sandalyesi, Yönetici Masası, Büro Mobilyası, Cafe Mobilyaları, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Masa Takımı, Ofis Koltukları, Toplantı Masası, Personel Sandalyeleri, Makam Sandalyesi, Dosya Dolabı, Yönetici Masaları, Toplantı Sandalyesi, Çalışma Masası, Büro Dolapları, Makam Masası, Çalışan Sandalyeleri