LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.

Ofis Alanları, Otel Mobilyası, Büro Dolapları, Çalışan Sandalyesi, Ev Mobilyaları, Makam Masası, Ofis Misafir Koltukları, Büro Sandalyesi, Makam Dolapları, Büro Mobilyaları, Çalışan Koltukları, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Çalışan Koltuğu, Kanepe, Çalışan Sandalyeleri, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Yönetici Koltukları, Makam Sandalyesi, Ofis Sandalyesi, Dosya Dolabı, Yönetici Sandalyeleri, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Misafir Koltuğu, Ucuz Ofis Mobilyaları, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Masa Takımı, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Bekleme Alanı, Cafe Mobilyası, Çalışma Sandalyesi, Makam Dolabı, Personel Koltukları, Ofis Koltukları, Bekleme Alanı Mobilyaları, Fileli Koltuk, Toplantı Alanları, Sınıf Sandalyesi, Otel Mobilyaları, Ofis Takımı, Yönetici Sandalyesi, Toplantı Masası, Derslik, Makam Sandalyeleri, Ofis Masaları, Personel Koltuğu, Ofis Mobilyaları Modoko, Büro Mobilyası, Büro Takımı, Büro Koltuğu, Personel Sandalyeleri, Makam Odaları, Resepsiyon Mobilyası, Toplantı Sandalyesi, Ofis Mobilya, Üniversite Mobilyaları, Büro Dolabı, Ofis Mobilyaları, Yönetici Masaları, Toplantı Sandalyeleri, Büro Ofis Malzemeleri, Bekleme Alanı Mobilyası, Ofis Dolabı, Ofis Dolapları, Cafe Mobilyaları, Restoran Mobilyaları, Yönetici Masası, Makam Masaları, Tasarım Mobilya, Büro Mobilyası, Hastane Mobilyası, Çalışma Masası, Personel Sandalyesi, Yönetici Koltuğu, Mobilya Üretimi, Hastane Mobilyaları, Alanlarınıza Değer Katan, Çalışma Masaları, Büro, Sınıf Sandalyeleri, Restoran Mobilyası, Toplantı Masaları, Ofis Koltukları Fiyatları, Çalışma Sandalyeleri, Ofis Mobilyası, Mobilyası, Resepsiyon Mobilyaları, Üniversite Mobilyası, Üniversite Mobilya