Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Ofis Mobilyaları Modoko, Bekleme Alanı, Mobilyası, Çalışan Koltuğu, Personel Koltuğu, Makam Sandalyeleri, Personel Koltukları, Ofis Takımı, Kanepe, Çalışan Sandalyesi, Büro Mobilyası, Toplantı Masası, Büro, Derslik, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Makam Masaları, Otel Mobilyası, Ucuz Ofis Mobilyaları, Ofis Dolabı, Çalışan Sandalyeleri, Toplantı Sandalyeleri, Misafir Koltuğu, Sınıf Sandalyeleri, Makam Dolapları, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Hastane Mobilyaları, Bekleme Alanı Mobilyası, Restoran Mobilyası, Yönetici Koltukları, Ofis Masaları, Yönetici Sandalyeleri, Fileli Koltuk, Hastane Mobilyası, Çalışma Sandalyesi, Büro Dolapları, Sınıf Sandalyesi, Büro Mobilyası, Yönetici Masası, Ofis Koltukları, Mobilya Üretimi, Toplantı Masaları, Ofis Misafir Koltukları, Bekleme Alanı Mobilyaları, Tasarım Mobilya, Makam Sandalyesi, Ofis Mobilyası, Büro Dolabı, Dosya Dolabı, Büro Takımı, Yönetici Sandalyesi, Üniversite Mobilyası, Üniversite Mobilya, Ofis Koltukları Fiyatları, Toplantı Sandalyesi, Personel Sandalyesi, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Ofis Mobilyaları, Üniversite Mobilyaları, Resepsiyon Mobilyası, Ofis Sandalyesi, Ofis Dolapları, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Toplantı Alanları, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Büro Ofis Malzemeleri, Makam Dolabı, Çalışma Masası, Yönetici Masaları, Büro Mobilyaları, Çalışma Masaları, Ofis Alanları, Ev Mobilyaları, Yönetici Koltuğu, Restoran Mobilyaları, Büro Koltuğu, Masa Takımı, Cafe Mobilyaları, Çalışma Sandalyeleri, Çalışan Koltukları, Makam Masası, Makam Odaları, Cafe Mobilyası, Otel Mobilyaları, Büro Sandalyesi, Alanlarınıza Değer Katan, Ofis Mobilya, Personel Sandalyeleri, Resepsiyon Mobilyaları