Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Ofis Takımı, Büro Dolapları, Hastane Mobilyaları, Personel Koltuğu, Otel Mobilyaları, Bekleme Alanı Mobilyaları, Fileli Koltuk, Üniversite Mobilyaları, Hastane Mobilyası, Çalışma Masası, Sınıf Sandalyesi, Personel Sandalyeleri, Toplantı Sandalyeleri, Çalışma Sandalyesi, Personel Koltukları, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Ofis Mobilya, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Ofis Mobilyaları Modoko, Resepsiyon Mobilyaları, Restoran Mobilyası, Ofis Masaları, Büro Dolabı, Büro Ofis Malzemeleri, Üniversite Mobilya, Ucuz Ofis Mobilyaları, Toplantı Alanları, Restoran Mobilyaları, Dosya Dolabı, Bekleme Alanı, Mobilyası, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Yönetici Sandalyesi, Otel Mobilyası, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Yönetici Masaları, Büro Mobilyası, Büro Takımı, Ev Mobilyaları, Yönetici Koltuğu, Yönetici Koltukları, Üniversite Mobilyası, Ofis Koltukları, Makam Sandalyesi, Ofis Dolapları, Yönetici Masası, Ofis Koltukları Fiyatları, Toplantı Masaları, Ofis Misafir Koltukları, Çalışan Sandalyesi, Büro Mobilyası, Makam Masası, Kanepe, Ofis Dolabı, Çalışan Koltuğu, Makam Dolabı, Cafe Mobilyaları, Cafe Mobilyası, Ofis Mobilyası, Büro Koltuğu, Makam Odaları, Makam Dolapları, Misafir Koltuğu, Büro, Bekleme Alanı Mobilyası, Makam Sandalyeleri, Ofis Mobilyaları, Personel Sandalyesi, Resepsiyon Mobilyası, Ofis Alanları, Çalışma Masaları, Büro Sandalyesi, Ofis Sandalyesi, Toplantı Sandalyesi, Büro Mobilyaları, Alanlarınıza Değer Katan, Yönetici Sandalyeleri, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Çalışan Koltukları, Çalışma Sandalyeleri, Toplantı Masası, Sınıf Sandalyeleri, Mobilya Üretimi, Çalışan Sandalyeleri, Masa Takımı, Derslik, Tasarım Mobilya, Makam Masaları