Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Toplantı Alanları, Makam Odaları, Toplantı Sandalyeleri, Çalışma Sandalyesi, Personel Sandalyesi, Personel Koltukları, Ev Mobilyaları, Ofis Masaları, Büro Mobilyaları, Büro Dolabı, Ofis Mobilyaları Modoko, Büro Dolapları, Cafe Mobilyaları, Kanepe, Çalışan Sandalyeleri, Üniversite Mobilya, Resepsiyon Mobilyaları, Büro Sandalyesi, Cafe Mobilyası, Bekleme Alanı Mobilyası, Ofis Mobilyaları, Çalışan Koltuğu, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Ofis Mobilya, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Ofis Takımı, Resepsiyon Mobilyası, Makam Dolapları, Büro Koltuğu, Ofis Koltukları Fiyatları, Sınıf Sandalyesi, Personel Koltuğu, Büro Takımı, Makam Sandalyesi, Büro, Ofis Dolabı, Çalışma Masaları, Bekleme Alanı Mobilyaları, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Üniversite Mobilyaları, Ucuz Ofis Mobilyaları, Dosya Dolabı, Büro Ofis Malzemeleri, Ofis Mobilyası, Derslik, Çalışma Masası, Yönetici Masası, Restoran Mobilyası, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Çalışan Koltukları, Otel Mobilyaları, Yönetici Koltukları, Yönetici Sandalyesi, Bekleme Alanı, Tasarım Mobilya, Ofis Sandalyesi, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Makam Masası, Yönetici Koltuğu, Üniversite Mobilyası, Sınıf Sandalyeleri, Çalışan Sandalyesi, Alanlarınıza Değer Katan, Masa Takımı, Ofis Koltukları, Çalışma Sandalyeleri, Fileli Koltuk, Makam Masaları, Yönetici Masaları, Toplantı Masası, Otel Mobilyası, Mobilya Üretimi, Hastane Mobilyaları, Ofis Misafir Koltukları, Ofis Alanları, Misafir Koltuğu, Toplantı Masaları, Hastane Mobilyası, Restoran Mobilyaları, Toplantı Sandalyesi, Ofis Dolapları, Büro Mobilyası, Makam Dolabı, Makam Sandalyeleri, Mobilyası, Büro Mobilyası, Personel Sandalyeleri, Yönetici Sandalyeleri