Lokhoum
Arka köşedeki 45 derece açılı kesim, diğer parçalarla birleşmeye olanak sağlıyor ve farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor, aynı zamanda bu kesim ürüne arkadan bakıldığında yeni  bir görünüm kazandırıyor. Renkli kumaşlarla, özellikle belirgin desenleri olan ve deri kumaşlarla çok iyi bir görünüm oluşturuyor. Farklı ebatlarda, koltuk ve 2'li, 3'lü kanepe olarak üretimi yapılabiliyor. Çeşitli renkler kullanma fikri rengarenk lokumlarla dolu bir kutuyu çağrıştırdığı için sisteme LOKHOUM adı verilmiş.

B&T Design Hakkında
1995 yılında Talip Aysan tarafından, hayalleri marka ve tasarım üzerine hedeflenmiş̧ bir metal atölyesinde kurulan B&T Design, ülkenin sosyal değişimlerinin doğru analizi, yerelden çok evrensel ideallerin benimsenmesi ile kurallarını kendi koyacağı serüvenine başladı. "Daha iyi" ve "nitelik" sözcükleri firmanın temelinde yatıyor. 2004 yılında geleceğin tasarım markasının modern alt yapısını tamamlayan B&T Design, tasarımcı, üretici ve kullanıcı arasındaki fayda ilişkisini kuracağı zemini hazırladı. 20 yıllık geçmişiyle bugün otel, hastane, AVM ve k urumsal çalışma alanları için mobilyalar üreten B&T Design, 2009 yılından itibaren bünyesine ev mobilyasını da katarak ürün yelpazesini genişletti ve perakende alanında da hizmet vermeye başladı. Koleksiyonunda Sezgin Aksu, Silvia Suardi, Alp Nuhoğlu ve Tanju Özelgin gibi sektörün önde gelen tasarımcılarının ürünlerine yer veren B&T Design, dünya çapında 25'den fazla ülkeye ihracat yapmanın yanı sıra, proje, ev ve ofislere yönelik tüm ürün gruplarını İstanbul ve Ankara'da bulunan mağazalarında sergiliyor.

B&T Design, mobilya ve tasarım sektöründe kullanıcıya ve topluma saygılı, insan hayatını kolaylaştıran, yaşadığımız dünyaya ve çevreye duyarlı, ekonomik, kullanışlı mobilyalar üretmek, çalışanlarının ve müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak üzere faaliyetlerini sürdürüyor.">

LOKHOUM

Sezgin Aksu ve Silvia Suardi tarafından B&T Design için tasarlanan LOKHOUM serisi, farklı modelleri ve modüler tasarımı ile kullanıldığı alanlarda çeşitli kombinasyonlar yaratmaya olanak sağlıyor.

LOKHOUM kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm kazandırırken, kullanıcılarına ise konforlu bir deneyim sunuyor.

Tanınmasını sağlayacak bir karaktere sahip, görüldüğü anda "İşte bu, o şirketin ürünü!" denilebilecek bir oturma sistemi tasarlamak istenilmiş.

B&T Design Hakkında

Hastane Mobilyaları, Bekleme Alanı, Kanepe, Çalışan Sandalyeleri, Ofis Sandalyesi, Büro Dolabı, Büro Koltuğu, Ofis Alanları, Ofis Masaları, Yönetici Koltukları, Ofis Mobilyaları Modoko, Büro Mobilyası, Alanlarınıza Değer Katan, Derslik, Çağrı Merkezi Mobilyaları, Hastane Mobilyası, Makam Dolapları, Makam Dolabı, Büro Takımı, Üniversite Mobilyası, Toplantı Masası, Personel Koltukları, Ofis Mobilyası, Sınıf Sandalyeleri, Otel Mobilyası, Personel Sandalyesi, Makam Masaları, Masa Takımı, Resepsiyon Mobilyası, Büro Dolapları, Restoran Mobilyaları, Makam Masası, Bekleme Alanı Mobilyaları, Üniversite Mobilyaları, Ofis Takımı, Mobilyası, Personel Koltuğu, Personel Sandalyeleri, Dosya Dolabı, Yönetici Koltuğu, Resepsiyon Mobilyaları, Restoran Mobilyası, Ofis Dolapları, Büro Mobilyası, Fileli Koltuk, Çalışma Masası, Yönetici Sandalyeleri, Makam Sandalyeleri, Tasarım Mobilya, Ofis Mobilyaları Fiyatları, Ofis Koltukları, Büro Mobilyaları, Toplantı Masaları, Ofis Koltukları Fiyatları Ucuz, Sınıf Sandalyesi, Çalışma Masaları, Çalışma Sandalyesi, Çalışan Koltukları, Toplantı Alanları, Çalışan Koltuğu, Ofis Mobilya, Makam Odaları, Yönetici Masası, Büro Ofis Malzemeleri, Toplantı Sandalyeleri, Cafe Mobilyası, Makam Sandalyesi, Bekleme Alanı Mobilyası, Mobilya Üretimi, Ofis Koltukları Fiyatları, Değer Katan Ofis Mobilyaları, Ofis Dolabı, Yönetici Sandalyesi, Toplantı Sandalyesi, Calışma Alanlarınıza Değer Katan, Cafe Mobilyaları, Ucuz Ofis Mobilyaları, Çalışma Sandalyeleri, Ofis Mobilyaları, Ofis Misafir Koltukları, Çalışan Sandalyesi, Ev Mobilyaları, Büro Sandalyesi, Otel Mobilyaları, Yönetici Masaları, Misafir Koltuğu, Üniversite Mobilya, Büro